Hääkuvaus - Anni & Henkka 19.5.2018
Pääsin kevään mittaan kuvaamaan viidet häät. Kahdet niistä pidettiin Pyhän Laurin kirkossa ja Wanhassa Bäckbyssä Vantaalla. Täytyy sanoa, että pidän molemmista todella paljon kuvauspaikkoina ja mitä olen pareilta ja vierailta ymmärtänyt, ne ovat myös vihki- ja juhlapaikkoina todella toimiva kombo.

Toukokuun lopulla kuvasin Annin ja Henkan häät kyseisissä paikoissa. Sää ei olisi voinut olla kesäisempi ja luonto vehreämpi tuona päivänä. Kuvauksesta ikimuistoisen tekivät myös pariskunnan säteilevä olemus ja häiden tarkasti mietityt yksityiskohdat.

Annin ja Henkan häät olivat toiset häät, jossa otimme ennen vihkimistä First Look -kuvia. Eli ajatuksena oli, että hääpari näki kuvauksessa toisena ensimmäistä kertaa häätamineissa. Osahan haluaa säästää tämän kohtaamisen kirkkoon, mutta First Look -kuvaus on toinen hyvä vaihtoehto, jos päivän aikataulujen kannalta potrettikuvaus on järkevämpi tehdä ennen vihkimistä niin kuin se usein on. Täytyy sanoa, että pidän tästä First Look -konseptista, sillä näin saadaan tallennettua varsin aitoja tunteita ja reaktioita.


En voi kiittää tarpeeksi kaikkia ihania pareja, joiden häihin olen päässyt osalliseksi. Annille ja Henkalle myös suuri kiitos siitä, että sain nämä kuvat käyttööni. Sovin aina erikseen kuvien käyttöoikeuksista hääparin kanssa, ja kunnioitan myös niitä pareja, jotka eivät halua kuviaan julki. Itselleni kuvien julkaiseminen on kuitenkin tärkeää, jotta saan töitäni esille, joten ilahdun aina todella paljon, kun saan laajat käyttöoikeudet hääkuviin ja pystyn tekemään tällaisia postauksia.

 Kuvasin nämä häät ensimmäistä kertaa yhteistyössä videokuvaajan kanssa, ja täytyy sanoa, että nautin yhteistyöstä todella paljon! Voin suositella Kuvitelman Miaa oikein mielelläni ja toivon, että pääsen vielä joku kerta itsekin kuvaamaan hänen kanssaan. Kuvitelman häävideo näistä samaisista häistä löytyy täältä. Itse en pysty katsomaan sitä itkemättä.

 Seuraavat hääkuvaukset minulla on ensi viikonloppuna, jolloin pääsen kuvaamaan kaksissa juhannushäissä niin Tuusulassa kuin Hämeenlinnassa. Kesäviikonloppujen ohjelmaa ei muutenkaan tarvitse hirveästi tänä kesänä miettiä, sillä hääkuvauksia on tulossa todella mukavasti aina syyskuun puoleenväliin asti. Jos haluat seurailla kuvailujani tiiviimmin, niin suosittelen kurkkaamaan instagramin puolelle.

Ihanaa kesää kaikille, nauttikaamme auringosta ja kaikista kauniista kesän juhlahetkistä!

Kommentit

  1. Vaikea valita suosikkikuvaa, niitä on ihan liian monta huippuotosta! Olet kyllä taitava.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit