Sumun seasta löytyi Belgrad

Myönnän. Elämä on nyt vienyt ja blogi jäänyt. Sen verran reissuja ollut ja on taas tulossa, että nyt on kuitenkin purettava tätä kuvasumaa. Eli asiaan.

Viimeksi jäimme jouluiseen Serbian ja Bulgarian reissuumme, jonka päätepiste oli Belgrad. Vähällä tosin oli, että olisimme ajaneet vuokra-autoinemme ohi. Sumu oli niin kova, ettei kylteistä nähnyt mitään, mutta koska oli suunnistaja mukana, niin tottahan pääsimme perille.


Kaupungilla oli aika jännä tunnelma, kiitos sumun.
Seuraavana päivänä sumu oli vähän hälvennyt, mutta tunnelmaa riitti! Keskustan kävelykadun päästä löytynyt Belgradin linnoitus ja sieltä avautuvat maisemat eivät olleet pettymys.


Onneksi ehittiin ottamaan tämä kuva. Joku vartijan ryökäle näet ajoi meidät tästä pois.Horisontissa näkyy Uusi Belgrad. Sielläkin kävimme. Mitä mielikuvituksellisempia betonikerrostalo mörskiä näkyi siellä, mutta niiden kuvia voit googlata netistä vaikkapa hakusanalla Novi Beograd.
Juu ja kaupunki oli täynnä kuvauksellisia kohteita, joita väijyin kamerani kanssa. Eläväinen ja kaunis kaupunki, johon ihastuin taas uudestaan näitä kuvia katsoessa. Kyllä menisin uudestaan Belgradiin.Kommentit

Suositut tekstit