Talvipuutarhan lumoissa

Sain kunniakseni ottaa vuoden 2017 viimeiset hääpotretit Suomen satavuotissynttäreiden aattona. Koska täällä Helsingissä talvi on ollut jälleen oikukas ja varsin olematon, katsoimme hääparin kanssa parhaimmaksi ottaa kuvat aina yhtä vehreässä Talvipuutarhassa. Paikka on varsin suosittu kuvaajien keskuudessa, ja olen kuvannut siellä aiemminkin, mutta tällä kertaa kasvien keskellä oli varsin rauhaisaa muiden jo ollessa itsenäisyyspäivävalmisteluissa.Yksi omasta mielestäni vuoden 2017 kauneimmista kimpuista sisälsi muun muassa orkideoja.Joulun ja itsenäisyyspäivän alla Talvipuutarhassa oli varsin kauniit ja taianomaiset koristelut, 
kuten nämä kasvien keskellä olleet suuret kynttilät.

Kiitos tälle upealle parille ihanasta kuvauksesta! Nyt seuraa pieni tauko hääkuvauksista ja seuraava kuvaus minulla on näillä näkymin maaliskuun loppupuolella. Keväälle ja kesälle on bookattuna yhteensä seitsemät toinen toistaan ihanemmilta kuulostavat häät, mikä tuntuu aivan mahtavalta, sillä viime vuonna tässä kohtaa minulla oli vasta yksi hääbookkaus valmiina.

 Tänä vuonna kuvauspaikkoina tulevat olemaan muun muassa merelliset maisemat Kulosaaressa, Katajanokalla ja Töölössä sekä historiaa huokuva miljöö Vantaalla. Kamerani eteen on asettumassa hyviä ystäviä, vanhoja tuttuja, tutun tuttuja, ihmisiä, joita olen kuvannut aiemmin ja ihmisiä, joita en ole vielä koskaan edes tavannut. Terveiset kuvattaville: odotan jo malttamattomana teidän häitänne!

Kalenteriini mahtuu yhä lisää hääkuvauksia, joten olkaapa yhteydessä, jos toivoisitte minut ikuistamaan tärkeän päivänne. Erityisesti heinäkuussa naimisiin menevien kannattaa olla vikkeliä, sillä heinäkuu alkaa olla pian loppuunmyyty. Otan vastaan nyt myös bookkauksia vuodelle 2019, joten ensi vuonna naimisiin aikovat voivat olla hekin jo yhteydessä.

Nettisivuiltani löytyy tätänykyä myös hinnasto, josta löydät suuntaa-antavat hinnat hääkuvauksille. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt voi laittaa osoitteeseen laurakarlin@gmail.com

Paljon iloa ja rakkauta vuoteen 2018!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit