Häätunnelmia Puotilassa

Tämän parin vihkipaikkana oli pieni ja tunnelmallinen vanhasta viljamakasiinista kappeliksi muutettu Puotilan kappeli. Kappelin kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee myös kaunis Puotilan kartano. Paikka on yksi Itä-Helsingin helmiä, ja vielä vajaa vuosi sitten Vuosaaressa asuessani kävin näissä kartanomaisemissa useita kertoja, ja huomasin oitis paikan kuvauksellisuuden. Niinpä olin oikein innoissani päästessäni kuvaamaan hääpotretteja kyseiseen paikkaan!
Kiitokset ihanista kuvauksista Nina ja Sami!

Seuraavat hääkuvaukseni ovat taas viikon päästä. Silloin kuvataan jälleen vähän toisenlaisissa maisemissa, nimittäin aivan Helsingin ydinkeskustassa. Pakko myöntää, että odotan kesää ja tulevia kuvauksia todella innoissani. Edessä on toistakymmentä ihanaa kuvausta ja paria. Helsingin lisäksi pääsen kuvaamaan ainakin Vantaalle, Espooseen, Nurmijärvelle, Tuusulaan ja Tampereelle, joten monia uusia jännittäviä lokaatioita on tiedossa!

Kommentit

  1. Kauniita kuvia ja erityisen kaunis pitsi Ninan mekon helmassa! Tuo kappeli on minulle ihan uusi, täytyy joskus käydä katsomassa sitä..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit