Miksi et ottaisi kuvia mökillä?

 Tämä kesä on ollut pullollaan toinen toistaan ihanampia kuvauksia. Häiden lisäksi olen kuvannut myös paljon lapsia ja perheitä, erityisesti ulkona, mihin tämä kesä on tarjonnut erinomaiset puitteet. 


Ehkä yksi kesän hauskimmista lapsikuvauksista oli Sennin 1-vuotiskuvaukset, jotka toteutettiin heinäkuun alussa perheen mökillä Snappertunassa. On aina mukava kuvata miljöössä, jolla on kuvattaville merkitystä. Tällaisista kuvauksista jää muistoja, jotka kertovat paitsi tietystä ajasta, niin myös erityisestä paikasta. Siksi mielellään tiedustelen asiakkailtani, missä ja minkälaisessa ympäristössä he haluaisivat tulla kuvatuiksi. Idea mökkikuvauksesta tuli tämän 1-vuotiaan äidiltä ja paljon parempaa ideaa ei olisi voinut keksiä. Koska paikka oli tuttu, kuvaaminen oli rentoa ja synttärisankari oli heti elementissään, kuten kuvista näkyy.















 Vaikka kesä alkaa olla pian kääntymässä syksyksi, niin hyviä kuvauspäiviä on vielä paljon jäljellä. Itse rakastan syksyä ja elo-lokakuu on mielestäni valon ja luonnon puolesta erittäin hyvää aikaa kuvauksille. Nyt on siis erinomainen aika varata kuvaus syksylle tai miksei myös tehdä alustavaa varausta jo ensi kesälle. Niitäkin kun on jo tullut mukavasti.

Lisää lapsi- ja perhekuviani löydät täältä.
Uusimmat kuvani löydät instagramista.

Kommentit

  1. Senni on kyllä todellinen prinsessa! <3 Upeita kuvia hienoissa maisemissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit