Kakkumuija ei jätä kylmäksi

On ihmisiä, joiden läsnäolo saa aina hyvälle tuulelle ja pään täyteen uusia ideoita. Tällainen ihminen on Mona Tähtinen aka Kakkumuija, nainen Say It With a Cake -leipomon takana.

Olen ollut superonnekas, että olen tutustunut tähän innostavaan ihmiseen ja saanut kaiken kukkuraksi kuvata hänen keväällä ilmestyneen gluteenittomia herkkureseptejä pursuavan kakkukirjansa. Mona on ollut iso inspiraatio myös omalla yrittäjän taipaleellani ja on ihan mahtavaa, että lähellä on toinen luovan alan yrittäjä, jolle avautua ja jonka kanssa ideoida.

Kuvasimme Monan kanssa muutama viikko sitten uusia promokuvia. Ajatuksena oli ottaa kahdenlaisia kuvia: vähän övereitä ja sitten vähän seesteisempiä. Näistä kahdesta eri ilmeestä huolehti mahtava meikkaaja ja kampaaja Hanna Valjakka.

Part I


Part II

Vaikka itselläni ensi vuosi tulee olemaan monella tapaa erilainen kuin tämä vuosi, ja moni asia on vielä aika auki, niin satavarmaa on, että tämä nainen pysyy kuvioissa. Odotan jo malttamattomana, että pääsemme kertomaan lisää tulevista yhteistyökuvioistamme, toivottavasti vielä ennen joulua.

Mutta näitä jännittäviä uutisia odotellessa voi vaikka tutustua kirjaamme ja tilata sen myös kaverille joululahjaksi!

Kommentit

  1. Monasta on moneksi! Upeita kuvia molemmat setit. Odotan jännityksellä, mitä teiltä on tulossa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit