Kesän viimeiset häät Töölössä

Tämä vuosi on ollut ensimmäiseni ammattikuvaajana. Olen tehnyt monenlaisia kuvauksia perhekuvauksista yrityskuvauksiin, mutta jännittävimpiä ovat kenties olleet hääkuvaukset, sillä kukapa haluaisi sössiä kuvia toisten ehkä elämän ikimuistoisimmasta päivästä. 

Olen toki kuvannut häissä ennenkin, mutta lähinnä harjoitusmielessä ja huomattavasti pienemmin panoksin. Tänä kesänä pääsin todella haastamaan itseni. Opin paljon, vaikka paljon on vielä opittavaakin. Olen superiloinen ja kiitollinen saamastani luottamuksesta, kannustuksesta ja kiitoksista.

Tässä muutama potretti tämän vuoden hääsesongin viimeisistä häistä, jotka kuvasin syyskuun alussa Töölössä. Onnea ja kiitokset vielä kerran Jessica & Niko! <3Onneksi nämä eivät jääneet viimeisiksi hääkuvauksikseni. Olen jo hankkinut vuoden 2018 kalenterin ja kirjoittanut muutamalle lauantaille "hääkuvaus". Talven aikana aion hioa taitojani, ja toivottavasti myös täyttää kalenteria lisää. Jos sinä olet menossa naimisiin tai tunnet jonkun joka on menossa, niin olen mielelläni käytettävissä. Vuoden 2017 loppuun asti minulta voi varata hääkuvauksia vielä tämän vuoden hinnoilla, myös vuodelle 2019. Sinnekin meinaan on jo varauksia.

Kiitos kaikille asiakkailleni ja minua suositelleille tutuille sekä minua neuvoneille kokeneemmille kuvaajille. Ilman teitä istuisin yhä kotona haaveilemassa.

Lisää ottamiani hää- ja pariskuntakuvia löydät täältä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit